E

Ik wandel voor hun toekomst - Kilimanjaro Challenge Elianne

Elianne Janssen
from €5,000 (103%)

In oktober ga ik het mooiste en uitdagendste avontuur ooit aan; ik ga de Kilimanjaro beklimmen! Dit doe ik om geld in te zamelen voor jongeren in Kenia, zodat ze hun eigen duurzame bedrijf kunnen starten. Zo helpen we hen én hun gezinnen met een stabiel inkomen.

Ja, dat las je goed! Ik ga niet zomaar de berg beklimmen en mijn lichaam en geest in de strijd gooien; dat doen we allemaal voor het goede doel. In samenwerking met vrijwilligersorganisatie VSO gaan 25 Randstad Global collega’s (onder wie ikzelf dus) geld inzamelen. VSO gaat in Kilifi en Makueni county in Kenia een prachtig initiatief opzetten waarbij lokale jongeren worden begeleid naar werk. Maar niet zomaar werk; hun eigen duurzame bedrijf. Ze worden begeleid op het gebied van duurzaamheid en landbouw, maar ze worden ook meegenomen in bedrijfskunde. Zo willen we écht investeren in hun toekomst en bieden we ze stabiliteit in werk & inkomen. Goed voor de planeet én de werkgelegenheid, een echte win-win dus.

Om mijn toewijding te laten zien, ga ik dus de Kilimanjaro beklimmen. Als je me dit 10 jaar geleden had gezegd, dan had ik je vierkant uitgelachen. Tijdens mijn jongere jaren heb ik veel last gehad van ontstekingen in mijn gewrichten. Toch heeft dit me nooit tegengehouden. Ik ging gewoon op kamers met mijn polsen in een brace; heb een berg beklommen in IJsland tijdens mijn Erasmus exchange en heb een jaar lang door Nieuw-Zeeland gewandeld en gereisd. 

Gelukkig heb ik de laatste jaren nauwelijks klachten, maar tijdens al mijn mooie reizen heb ik altijd ruimte in de tas voor een rol tape en wat warmtepleisters.Door deze fysieke ongemakken heb ik wel veel geleerd. Ik weet dat ik op mijn tanden kan bijten en dat een beetje pijn mij niet zomaar uit het veld slaat. Dat is zeker iets wat ik op de berg nodig zal hebben, want op die hoogte is doorzettingsvermogen een must!

Help mij daarom in dit project. Het lijkt me fantastisch om deze jongeren een kans te bieden en ervoor te zorgen dat ze rust hebben. De rust dat je weet dat je een inkomen hebt, je voor je gezin kan zorgen en dat je je kinderen een toekomst kan bieden. Daarom wil ik je vragen om te doneren aan mijn campagne, want dat gevoel gun ik iedereen!

Heb je vragen nog over het project? Wil je een samenwerking aangaan? Heb je tips & tricks over fundraisen óf de Kilimanjaro? Ik ben te bereiken via elianne.janssen@tempo-team.nl

View all
€51 30-07-2023 | 15:42 Heel veel succes Elianne met dit mooie doel! Met jouw positieve energie en drive vlieg jij die berg op! Hoor graag je verhalen nadien!
€92.20 19-07-2023 | 09:52
€1,000 19-07-2023 | 09:48
€140 13-07-2023 | 08:04 Randstad Kilimanjaro challenge lottery part 4
€140 13-07-2023 | 08:02 Randstad Kilimanjaro challenge lottery part 3